چاپ دوم کتاب علم، اخلاق،جامعه اثر دکتر فاضل لاریجانی روانه بازار شد.
به گزارش روابط عمومی، کتاب علم، اخلاق و جامعه  کتابی در حوزه مباحث پیچیده و دشوار در فلسفه و همچنین در حوزه معرفت شناختی است  .
این کتاب در 278 صفحه و در قالب 10 فصل به چاپ رسیده است .
مولف در بخشی از پیشگفتار چاپ دوم این اثر نوشته است، از مشخصه بارز عصر حاضر، محوریت علم و تکنولوژی مدرن در شکل گیری جوامع امروزی می باشد گستره تاثیرات به گونه ای است که همه ابعاد و شئونات زندگی بشری را دست خوش تغییر و تحول قرار داده است.
یکی دیگر از چالش های انسانی که مورد نقد و بررسی فیلسوفان علم قرار گرفته است، پدیده گسترده شدن تحقیقات علمی و در هم تنیدگی آن با پیشرفت های تکنولوژیک است که عمدتا از قرن نوزدهم به بعد رخ داده است و اصطلاحا از آن به عنوان تحقیقات علمی موسع و یا علم صنعتی شده و یا تحقیقات علمی تکنولوژیک یاد می شود.
علم و جامعه از طریق ایده ها و تکنولوژی های دانش بنیان بر یکدیگر تاثیر متقابل دارند که در همه این امور، اخلاق نقش اساسی را بازی می کند.
در نظر نگرفتن ارتباط بین اخلاق (ویا ارزش) با علم و تکنولوژی، ما را از فهم کامل و درست علم و تکنولوژی و چگونگی رشد و توسعه آنها باز می دارد.
در این تحقیق و نوشتار سعی شده است که راجع به اصل ارزشی بودن نظریه ها و ساختار علم به بحث پرداخته شود و سپس معیار های اخلاقی و ارزشی مرتبط با فعالیت های علمی و نیز "اجتماع عالمان" همچنین چگونگی انتخاب و هدایت تحقیقات در زمینه های مختلف مورد مداقه قرار گیرد.
دکتر فاضل لاریجانی تا کنون کتاب های "علم، اخلاق ، جامعه"، "علم و تکنولوژی و توسعه"، "مفهوم دانشگاه اسلامی" تالیف کرده است؛ وی همچنین 4 اثر را با عناوین" اسطوره و تفکر مدرن " ، "روش تحقیق در علوم اجتماعی " ، "زندگی نامه دانشمندان اسلامی"  و "پاییز"  ترجمه کرده است .

شنبه 20 آبان 1396  11:16

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 2 آذر 1396  6:35:34