رییس واحد آیت الله آملی مطرح کرد: برگزاری کارگاه بین المللی در حوزه شیمی و داروسازی در 18 آذرماه

دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت: اولین دوره کارگاه آموزش بین المللی در حوزه شیمی، بیوشیمی و داروسازی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی خرونینخن هلند 18 آذرماه در این واحد برگزار خواهد شد.

اوادامه داد: جناب آقای پروفسور الکساندر دوملینگ از استادان آلمانی در این کارگاه به زبان انگلیسی سخنرانی خواهند کرد.

لاریجانی از همه استادان و محققان و دانشجویان رشته های مرتبط برای حضور در این کارگاه دعوت به عمل آورد

رییس واحد آیت الله آملی  همچنین از برگزاری همایش ملی باریجه در 26 آبان ماه خبرداد وگفت: 10 سخنرانی علمی که حاوی آخرین یافته های علمی درباره این گیاه دارویی است  در این همایش برگزار خواهد شد .

وی اضافه کرد: این همایش  با همکاری شبکه ملی پژوهش و فناوری گیاهان دارویی و انجمن گیاهان دارویی ایران برگزار می شود.

لینک ثبت نام اولین دوره کارگاه آموزش بین المللی

يکشنبه 9 آبان 1395  10:2