برنامه های ویژه اربعین حسینی: دیداردانشگاهیان واحد آیت الله آملی با بیت امام (ره)

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی از برگزاری اردوی فرهنگی جمعی ازاستادان، کارکنان و دانشجویان به جماران و دیدار با بیت امام خمینی (ره)  خبرداد.

مجتبی ابراهیمی در حاشیه جلسه شورای فرهنگی واحد آیت الله آملی در گفتگوبا خبرنگار آنا گفت: در جلسه امروز شورای فرهنگی  برگزاری چندین برنامه  فرهنگی مطرح شد که با تایید اعضای شورا و موافقت دکتر فاضل لاریجانی مورد تصویب قرار گرفت.

وی افزود: نمایش میدانی حضرت رقیه (س) محفل شعر عاشورایی از جمله برنامه هایی است که به مناسبت ایام اربعین حسینی در این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد.

ابراهیمی گفت: به پیشنهاد تشکل های دانشجویی از حجت الاسلام غلامرضا قاسمیان برای سخنرانی در دانشگاه دعوت به عمل می آید.

وی همچنین از برگزاری کارگاه عفاف وحجاب در راستای ترویج و اشاعه مناسب فریضتین امربه معروف و نهی از منکر خبر داد.

يکشنبه 9 آبان 1395  10:2

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 29 دى 1395  22:52:23