رتبه اول دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی در رتبه بندی وبومتریک
دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی در آخرین رتبه بندی وبومتریک (web ometrics) رتبه اول واحد های استان مازندران و رتبه 101 دانشگاه های کشور شد .
يکشنبه 26 شهريور 1396  8:52
 در پی تصویب و اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی و از سوی دکتر ولایتی: دکتر رهبر به سمت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد
در پی تصویب انتصاب دکتر رهبر از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیجدهمین جلسه کمیته منتخب روسای دانشگاه های این شورا در اول مرداد ماه 1396 به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی...
چهارشنبه 4 مرداد 1396  12:41
 پیام تسلیت دکتر لاریجانی به مناسبت درگذشت پروفسور مریم میرزاخانی
فقدان بانوی دانشمند، فرهیخته و نخبه ریاضی جهان، خانم دکتر مریم میرزاخانی باعث تأسف فراوان شد.
دوشنبه 26 تير 1396  8:15
 اهدا صد جلدکتاب از دانشگاه مطالعات خارجی ژاپن به واحدآیت اله آملی
دکتر حامد برجسته سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی از اهدا صد جلد کتاب از دانشگاه مطالعات خارجی ژاپن به این واحد دانشگاهی خبر داد .
جمعه 2 تير 1396  12:41
 ششمین کنگره ملی گیاهان دارویی با حضور رئیس و تعدادی از اساتید و دانشجویان واحد آیت ا... آملی در تهران برگزار شد
دکتر فاضل لاریجانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی به همراه تعدادی از استادان و پژوهشگران این واحد دانشگاهی که دارای مقاله علمی بودند در این رویداد مهم علمی شرکت کردند.
يکشنبه 24 ارديبهشت 1396  12:29
 پیام نوروزی دکتر فاضل لاریجانی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی
آغاز سال 1396 هجری شمسی و فرا رسیدن بهار پرطراوت این نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت را به همه استادان اندیشمند و دلسوز، دانشجویان عزیز، همکاران توانمند و خانواده‌های محترمشان تبریک می‌گویم.
شنبه 5 فروردين 1396  16:9
 اولین کارگاه بین المللی زبان انگلیسی در واحد آیت الله آملی
اولین کارگاه بین المللی زبان انگلیسی دردانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با عنوان روشهای نوین برنامه ریزی تحصیلی و فنون آموزش زبان انگلیسی به مدت دو روز برگزار شد .
يکشنبه 22 اسفند 1395  13:48
 مراسم تجلیل از خانواده شهید مصطفی زال نژاد در واحد آیت الله آملی
مراسم تجلیل از خانواده شهید مدافع حرم، شهید مصطفی زال نژاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار شد.
شنبه 14 اسفند 1395  10:32
 نتایج 1 - 8 از تعداد 72  خبر