با پیام دکتر فاضل لاریجانی آغاز شد: پویش کنارتم_هموطن در واحد آیت الله آملی
با پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی پویش کنارتم_هموطن همراه با جمع آوری کمک های نقدی و اعزام امداد گران دانشجو این واحد دانشگاهی به غرب کشورآغاز شد .
شنبه 27 آبان 1396  15:29
 چاپ دوم کتاب علم، اخلاق،جامعه اثر دکتر فاضل لاریجانی روانه بازار شد.
کتاب «علم ، اخلاق ، جامعه » اثر دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی به چاپ دوم رسید و روانه بازار شد.
شنبه 20 آبان 1396  11:16
 مدیرکل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان بیان کرد : مرکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده در واحد آیت الله آملی ایجاد خواهد شد
مدیرکل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان در دیدار با دکتر فاضل لاریجانی از راه اندازی مرکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی خبرداد.
سه شنبه 18 مهر 1396  13:57
 رتبه اول دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی در رتبه بندی وبومتریک
دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی در آخرین رتبه بندی وبومتریک (webometrics) رتبه اول واحد های استان مازندران و رتبه 101 دانشگاه های کشور شد .
يکشنبه 26 شهريور 1396  13:58
 در پی تصویب و اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی و از سوی دکتر ولایتی: دکتر رهبر به سمت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد
در پی تصویب انتصاب دکتر رهبر از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیجدهمین جلسه کمیته منتخب روسای دانشگاه های این شورا در اول مرداد ماه 1396 به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی...
چهارشنبه 4 مرداد 1396  12:41
 پیام تسلیت دکتر لاریجانی به مناسبت درگذشت پروفسور مریم میرزاخانی
فقدان بانوی دانشمند، فرهیخته و نخبه ریاضی جهان، خانم دکتر مریم میرزاخانی باعث تأسف فراوان شد.
دوشنبه 26 تير 1396  8:15
 اهدا صد جلدکتاب از دانشگاه مطالعات خارجی ژاپن به واحدآیت اله آملی
دکتر حامد برجسته سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی از اهدا صد جلد کتاب از دانشگاه مطالعات خارجی ژاپن به این واحد دانشگاهی خبر داد .
جمعه 2 تير 1396  12:41
 ششمین کنگره ملی گیاهان دارویی با حضور رئیس و تعدادی از اساتید و دانشجویان واحد آیت ا... آملی در تهران برگزار شد
دکتر فاضل لاریجانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی به همراه تعدادی از استادان و پژوهشگران این واحد دانشگاهی که دارای مقاله علمی بودند در این رویداد مهم علمی شرکت کردند.
يکشنبه 24 ارديبهشت 1396  12:29
 نتایج 1 - 8 از تعداد 72  خبر